keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

KEVÄT KEIKKUEN TULOO!

Olen aloittanut myös twiittausharjoitukset samalla kun edelleen odotan laihoja tiedon rippeitä japanilaisesta ystävästäni ja hänen kohtalostaan Fukushiman maanjäristysalueelta. Yhteydet tanakasti poikki sinne suuntaan.

Twiittaus on mielenkiintoista puuhaa. Paljon perhokalastajia ja matkailualan ihmisiä ympäri maailmaa ja jokaisella valtava tarve sanoa jotakin. Itse en ole juuri vielä twiittisuutani avannut, opiskelen vasta kieltä ja samalla mykistyn.

Suurinta osaa twiittaajista ei jaksa millään seurata eikä lukea, onneksi valintojaan voi poistaa ja valita uusia tilalle.

Löysin mielestäni erittäin hyvän venäläisen twiittaajan, seuraan innolla hänen kommenttejaan. Enpä kerro kuka hän on. Hän lienee twiittauksen ammattilainen, sillä ainakin minut hän sai koukutettua tyylillään. Kaveri osaa kiteyttää twiiteissään tunnelmansa loistavasti muutamalla sanalla: ЗА ОКНОМ МЕТЕТ (Ikkunan takana lumimyräkkä)...ja seuraavaksi  kuvaavan vaatimattomasti : ЧАЙ (teetä)...ja sitten ТВОРЧЕСКИЙ БЕСПОРЯДОК (luova kaaos)....Eipä siinä sen kummempaa tarvita tunnelman luomiseksi. On kuin lukisi hyvää romaania. Mutta homma toimii vain jos kaveri suoltaa twiittejä eetteriin riittävän usein, ei ainoastaan kuun viidestoista päivä. Moni ei sellaista ehdi eikä tohdi.
Jään odottamaan mitä hänelle tapahtuu Moskovan ruuhkametrossa tänään..

Järvien jäillä on nyt mukava sivakoida jos kuitenkaan ei kannata ilman naskaleita sinne enää kohta haaveilla. Paista siis päivä ja helli helle mutta älkää hukkuko!

Kuva:Marjut Sirola

Viikonlopuksi luvassa pilkkikelejä. Lähdemme tyttären kanssa eväsreput selässämme narraamaan Keiteleen ahvenia! Ensin on lähdettävä kärpäsen toukka ostoksille. Jaiks. Onneksi ei sentään torakan munia...  

Häppi twiitting everybody!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti